Tuesday, May 19, 2009

Klassi seiklusjutt

Oli üks tavaline päev, kui piraadid vallutasid ühe turistide jaoks mõeldud laeva. Turistid ja laeva meeskond visati vette ja sõideti laevaga minema. Õnneks said nad ujutud ühele kaugel olevale saarele.
Nad olid vees hulpinud mitu päeva. Kõik olid olnud surma äärel. Neid oli seitse. Kuid saarele jõudis kuus. Üks minister oli tee peal ära uppunud. Nendega oli kaasas ka koer, kes üritas teda päästa, aga pidev ujumine oli nad kõik ära kurnanud ja koer vajus koos ministriga mere põhja. Õhtuks jõudsid ellujäänud saarele. Seal oli lendur, üks poiss ja tüdruk, meremees, teadlane ja geograaf. Terve rühm oli marus, sest poiss oli üli vingupunn. Keegi ei saanud rahu, sest poiss ainult vingus ja vingus. Saarele jõudes üritasid kõik vett leida. Nad hargnesid.
Saarel asus troopiline mets. Otsustati hargenda, kaksikust poiss leidis džunglis asuva koopa, tema õde leidis troopilise vilju, geograaf läks aga kohalikku loodust otsima. Teadlane sattus peale saare põliselanikele, kes tema vastu lahked polnud. Saare rannale tagai jõudes oli neid alles viis, teadlane oli kadunud.
Autorid: Karl-Hendrik, Katariin ja Kristo

No comments: